15 septembrie 2016

Remedii Casnice Pentru Artrita Mâinilor



Artrita mâinilor este cel mai frecvent tip de artrita. Aceasta are loc ca urmare a descompunerii cartilajului ce susține structura osoasă.
Din moment ce folosim mâinile și degetele noastre în cele mai multe activități, artrita mâinilor poate fi o cauza de disconfort și neliniște. Degetele tumefiate, inflamații articulare, rigiditate si durere sunt unele dintre simptomele artritei.
Progresele în domeniul medical au dus la dezvoltarea a numeroase metode pentru controlul diferitelor simptome. Impreuna cu medicamentele, puteți încerca, de asemenea, unele remedii naturale simple, dar foarte eficiente pentru a îmbunătăți starea degetelor și mâinilor.

Iată primele 5 remedii casnice pentru artrita mâinilor. De asemenea, consultați medicul dumneavoastră pentru un diagnostic si un tratament corect.

1. Gheata

Terapia la rece este buna pentru cei care suferă de artrită. Aveți posibilitatea să utilizați pachete de gheata, o pungă de plastic umpluta cu gheata maruntita sau o punga de legume congelate.
Aplicarea regulată de pachete de gheata pe mâinile si degetele afectate șva reduce iritația și va reduce durerea. Cu toate acestea, este important să se țină seama de faptul că diferite persoane pot răspunde diferit la terapia la rece.
Pur și simplu pune pachetul de gheață pe zona afectată timp de câteva minute și apoi se repetă. Continua acest tratament la domiciliu timp de aproximativ 20 de minute, de mai multe ori pe zi.

2. Otet de mere

Oțetul de mere are proprietati anti-inflamatorii și proprietăți care ajută la reducerea durerii și rigiditatii în mâini.
• Bea un pahar de apa calda amestecata cu o lingura de otet de mere și miere în fiecare zi.
• În mod alternativ, se amestecă un sfert sau o jumătate de linguriță de piper roșu într-o ceașcă de oțet de mere cald. înmoaie articulația dureroasă în ea timp de aproximativ 15 minute și apoi clătiți. Se repetă zilnic până când vedeți o îmbunătățire.

3. Miere și scorțișoară

Combinația de miere și scorțișoară pudră este un mod natural bun pentru a trata artrita în mâini și ajuta la relaxarea mușchilor rigizi datorită proprietăților lor curative excelente.

De asemenea, mierea are calitati antiseptice, in timp ce scortisoara are proprietati anti-inflamatorii si antioxidante bune.
1. Se amestecă o lingură de miere și o jumătate de linguriță de scorțișoară pudră.
2. Mănâncă acest amestec în fiecare dimineață, pe stomacul gol, timp de mai multe săptămâni sau până când obțineți rezultate încurajatoare.

4. Ulei de măsline

Există o legătură puternică între uleiul de măsline și inflamația cauzate de artrita. Un compus special cunoscut sub numele prezent oleocanthal în ulei de măsline ajută la prevenirea producerii enzimelor COX-1 și COX-2 pro-inflamatorii  .
• Uleiul de masline poate fi folosit ca un ulei de masaj pentru mâini și degetele. Se adaugă câteva picături de ulei de lavandă, două până la patru linguri de ulei de masline cald si se maseaza zona afectata blând pentru a atenua durerea și inflamația.
• De asemenea, puteți utiliza ulei de măsline pentru prepararea alimentelor pentru a ajuta la reducerea riscului de artrita reumatoida.


5. Usturoi

Usturoiul este un alt ingredient eficient pentru tratarea artritei. Ea are proprietăți anti-inflamatorii, care reduc durerea și inflamația asociată cu artrita.
Acesta conține sulf, care calmeaza durerile articulare și inflamațiile. In plus, seleniu prezentă în usturoi are efecte antireumatice.
• Mănâncă usturoi în mod regulat
• De asemenea, puteți prăji doi catei de usturoi (tocat), în două linguri de ulei de muștar. Opriți căldura și lasă uleiul să se răcească până când este caldut. Se aplică pe zona afectată și se maseaza ușor. Se repetă procesul de două ori pe zi până când vedeți o îmbunătățire.
Pentru a încheia, împreună cu aceste acasă căi de atac, de asemenea, trebuie să urmați sfatul medicului dumneavoastră. Exercitiile fizice, de asemenea, va ajuta cu siguranță sa aveți o mai bună circulație în degete și mâini.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu