15 septembrie 2016

Iod vs. Fluor: Un Secret Pentru O Sănătate Mai Bună






În epoca noastră de radioactivitate în creștere (Fukushima Fallout, tomografii, mamografii, scanere corporale în aeroporturi, etc. raze x) și a otrăvirii toxice în mod specific cu fluorură (alimentare cu apă, alimente preparate cu apă fluorurată, pastă de dinți), clor (bazine de înot, apa de la robinet), bromură (cele mai multe bunuri coapte, unele băuturi, produse ignifuge) și chiar mercur (umpluturi de argint, pește), iodul a devenit un mineral necesar și critic.

Un mod simplu de a vedea dacă aveti deficienta de iod



Iodul este extrem de important, deoarece celulele corpului uman au nevoie de el pentru a regla metabolismul. Fără el, oamenii sunt predispusi de a suferi de boli tiroidiene (hiper și hipo), de o boala chistica (PCOD, chisturi ovariene, boala fibrochistica a sanului), afectiuni ale prostatei, scăderea fertilității, creșterea ratei mortalității infantile, și (cu deficit sever) retard mental (cretinism).

Acesta a fost, de asemenea, ipoteza ca deficitul de iod este un factor cauzal in ADHD, autism, dizabilitati de invatare la copii, mai ales că acesta este necesar pentru a echilibra suprafluorizarea de la vaccinuri, cele mai multe medicamente și alimentarea cu apă. Este important de remarcat faptul că majoritatea femeilor gravide au deja un deficit de iod; creand o baza de deficit la nou-născuți, care este exacerbată de factorii de mediu pe tot parcursul copilariei.

Este bine cunoscut faptul că halogeni toxici: fluor, clor și brom, având configurații chimice similare cu iod, poate inhiba competitiv absorbția de iod și legarea la nivel celular. Toți halogenii (vezi Tabelul periodic de mai jos), utilizeaza aceiași receptori din organism. Prin urmare, receptorii de iod vor primi oricare halogen este în cea mai mare cantitate; De obicei, nu iod.

  • Tabelul periodic



Atunci când nivelurile de iod sunt adecvate, se ve indeparta bromul, fluorul și clorul de receptori de iod și se lasă iodul să fie utilizat de către organism. Bromul, fluorul și clorul, nu sunt ușor de îndepărtat prin orice alta tehnica detoxifianta.

Aici este o scurta lista de verificare pentru a corecta deficienta de iod:
• Creșterea consumului de iod prin legume de mare, sare de mare nerafinată, suplimentarea cu iod.
• Scoateți alți halogeni (brom, fluor, clor) din alimentatie.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu