16 septembrie 2016

Ce Se Întâmplă Când Se Bea Apă Cu Bicarbonat De Sodiu Pe Stomacul Gol



Acest remediu nu ar trebui să fie subestimat, deoarece are unele avantaje incontestabile pentru organism. Doar un pahar de apă cu bicarbonat de sodiu pe stomacul gol te poate ajuta sa scapi de unele boli grave.

Afla care sunt efectele consumului de apă cu bicarbonat pe stomacul gol pentru a va convinge. Urmeaza aceasta dieta lichida pentru un efect miraculos!

Apă cu bicarbonat de sodiu: Sănătate pură
Bicarbonatul de sodiu nu este util numai atunci când faci prajituri, ci este si un remediu garantat pentru mai multe boli neplăcute. In plus, ajuta la reglarea pH-ului în organism, având în vedere că, știm deja că o proporție mare de boli grave sunt cauzate de un dezechilibru al acestuia.

Aici sunt cele mai importante beneficii ale consumului  de apă cu bicarbonat de sodiu!


1. Efect Antiacid:




Bicarbonatul de sodiu a fost recunoscută ca un remediu pentru aciditate  gastrica, un simptom cu care se confruntă majoritatea oamenilor. Refluxul gastric apare atunci cand acidul din stomac in ajunge esofag, uneori chiar si în gât, provocând o senzație de arsură . Band zilnic apă cu bicarbonat de sodiu, se neutralizeaza acidul clorhidric din stomac și se rezolvă problema. De asemenea, aceasta băutura efervescenta induce vindecarea (eliminarea gazelor din stomac prin gura), lucru care previne balonarea si arsurile stomacale.

2. Alcalinizeaza Corpul:


Un pH acid al corpului duce la apariția unor boli grave, inclusiv cancerul. Apa cu bicarbonat de sodiu  are proprietatea de a echilibra pH-ul corpului. Aciditatea este necesară pentru digestia eficientă a alimentelor, dar se consideră în general că o alcalinitate ridicată este mai sănătoasă, deoarece bolile prospera într-un mediu acid. Multe boli degenerative cronice, cum ar fi osteoporoza, artrita si cancerul au fost asociate cu o aciditate crescută a corpului. În aceste condiții, chiar nu pare mult sa bei un pahar de apă cu bicarbonat de sodiu pe stomacul gol, din moment ce poate avea un mare beneficiu.

3. Previne formarea pietrelor la rinichi:



 

Pietrele la rinichi au loc nu numai de la o tulburare genetica, dar, de asemenea, din cauza unui dezechilibru de fier în organism, care poate fi identificat prin urina puternic acida. Nefrolitiaza este o boală care nu prezintă semne de durere sau suferință pentru o lungă perioadă de timp, dar când o face, durerea este foarte severă. S-ar putea sa aveti pietre la rinichi și sa nu știti până când le eliminați. Aceasta boala afecteaza o mare parte a populației; unul dintre principalele motive este acela că oamenii nu se hidrateaza in mod corespunzator. Bea un pahar de apă cu praf de copt în fiecare zi și vei reduce foarte mult riscul de pietre la rinichi.

4. Prevenirea infectiilor urinare:


Este de la sine înțeles că atunci când vă protejati rinichii si vezica urinara, acestea la rândul lor, vă protejează. Bicarbonatul de sodiu este recunoscut ca un remediu pentru infecțiile tractului urinar datorită proprietăților sale antiseptice. Bacteriile pot creste usor in vezica urinara, iar femeile sunt principalele victime ale infectiilor urinare. O igiena precara, sarcina, imunitate scazuta si anumite tratamente de medicamente poate duce la dezvoltarea acestei boli, care nu poate fi ușor de scăpat de ele. Prin urmare, cel mai bine este de a preveni această problemă printr-un consum adecvat de lichide și de "curățare" a vezicii urinare, folosind bicarbonat de sodiu.

Cum se bea apa cu bicarbonat de sodiu cel mai corect:


Pentru a face totul "ca la carte", ar trebui să știi mai întâi cum se măsoara cu hârtia de pH pentru a testa valoarea în urină și salivă. Cand va treziti, pH-ul salivei ar trebui să fie între 7,0 și 7,4 înainte de a bea apa. Urina va fi mai acida dimineața, deoarece organismul a lucrat toată noaptea pentru a curăța corpul. În prima oră, pH-ul urinei ar trebui să aibă valori cuprinse între 6,0 și 7,0 și este de așteptat să crească pe tot parcursul zilei. Se măsoară valoarea pH-ului timp de câteva zile, notați rezultatele și dacă observați că valorile sunt mult mai mici decât ati dori, puteți utiliza bicarbonatul de sodiu cu apă pentru a il echilibra.

Este de ajuns sa bei un pahar de apă în care ați adăugat o linguriță de bicarbonat de sodiu de două ori pe zi, de preferință, pe stomacul gol. Aveți nevoie de acizii potriviți pentru o buna digestie. În continuare monitorizati pH-ul. Daca acesta crește, se poate mari doza la un pahar sau două in plus până când observați o îmbunătățire.
Bea apa cu bicarbonat de sodiu pe stomacul gol, pentru beneficii excelente de sănătate. Nu are nici un efect secundar neplăcut, așa că merită încercat acest tratament ieftin si eficient.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu