13 septembrie 2016

3 Salate Simple Fashion




Salatele sunt preparate foarte ușoare, sănătoase și practice (cu excepția cazului când utilizați mult dressing si mancati cu multa paine :)), care pot fi foarte creative și ajustate dupa gustul și preferințele tale sau familiiei tale.
Evident că, în fiecare salata folosim un fel de salată ca bază și să adăugam legumele preferate. Noua ne place să adăugam roșii cherry, ceapă și ardei de trei culori: verde, roșu și galben. Cel mai adesea pentru dressing am amesteca uleiul, otet, sare, piper și usturoi tocat. Pentru proteine adaugam carnea de pui, de obicei, înmuiat în prealabil în sos de soia sau ouă fierte, dar se poate utiliza, de asemenea, tofu dacă esti vegetarian. Pe partea de sus putem adăuga mozzarella, brânză de capră, brânză sau feta brie - brânză grecească.




Aici sunt retetele noastre preferate:

SALATĂ CU OU

1 pungă mix salata
2 oua fierte
10 roșii cherry
presara mozzarella

Se spală și se usuca salata, se fierb ouale, se racesc,  se curată și apoi se rup în bucăți peste salata. Se spală și se taie rosiile cherry see adauga la salata si se presara un pic de mozzarella deasupra.
Pentru dressing se amestecă un pic de suc de lămâie, usturoi presat (2 catei), sare și piper. Se amestecă dressingul în salată

SALATA DE PUI CU SOIA CALDA

1 pungă mix salata verde
2 buc. piept de pui marinate în sos de soia (o jumătate de oră)
10 roșii cherry
3 ardei taiati în bucăți mici (verde, roșu, galben)
1 cutie de porumb dulce

Se spală și se usuca mixul de salata verde, se taie pieptul de pui marinat în bucăți mici pătrate și să pun pe grill până când sunt bine făcute, sosul de soia le va face mai moi, alte mirodenii nu sunt necesare . În timp ce carnea de pui este pe grill, se spală și se taie cei trei ardei, roșiile cherry și goliți cutia de porumb. Se amestecă totul în salată. Pentru dressing doar se amestecă ulei, otet, sare, piper și usturoi presat (2 catei).

SALATA MEXICANA + tortilla de grâu integral

10 roșii cherry
1 cutie de porumb dulce
3 cepe mici
3 ardei taiati in bucăți mici (verde, roșu, galben)
putina sare
1 pumn de brânză putin sarata

Guacamole: se amesteca 2 avocado foarte coapte, se adaugă suc de lămâie, sare și 1 ceapa
Se taie toate ingredientele (roșiile, ardeii si ceapa verde) în bucăți mici, se amestecă
Umple tortilla de grâu cu salata si adaugă niste guacamole delicios deasupra.



Pofta buna!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu