26 septembrie 2016

Pierde In Greutate, Simte-Te Mai Bine – Detoxifierea Zaharului In Doar 3 Zile!



Carbohidrații și grăsimile nu sunt singurele care cauzează o crestere în greutate. Zahărul consumat de zi cu zi este de asemenea de vină.

În timp ce consumul moderat de zahăr nu prezintă niciun risc pentru sănătate, persoanele în medie consumă cantități mari de zahăr - poate chiar fără să știe.
Popularitatea de alimente care conțin zaharuri adăugate, cum ar fi băuturile carbogazoase, cerealele pentru micul dejun, sosurile pentru salate, iaurturile aromate și bomboanele, contribuie în mod semnificativ la supraîncărcarea cu zahăr în organism.



O altă sursă de zahăr este de carbohidrati simpli. Alimente cum ar fi mierea, sucuri de fructe, stafide, mango si bananele sunt bogate in carbohidrati simpli.
Noi de obicei gândim la acestea ca fiind sanatoase, dar organismul foloseste rapid carbohidrati simpli pentru energie, provocând o creștere bruscă de zahăr din sânge, care poate avea efecte negative asupra sănătății.



Un supraconsum de zahăr împiedică, de asemenea, aportul nutrițional al organismului.
Simptomele unui supradozaj de zahăr pot include crize de hiperactivitate si oboseala ca urmare (cand rezerva de zahăr se blochează), infecții, depresie, dureri de cap, răceli sau probleme ale sinusurilor, dezorientare mentală și somnolență.

Suprasarcina de zahăr cronică poate crește, de asemenea, riscul de diabet si boli de inima si poate sa promoveze progresia cancerului, in special cancerul de san.




Consumul de zahar si cresterea in greutate
Atunci când consumi o cantitate mare de zahar, corpul tau converteste cat are nevoie în energie și stochează restul  ca tesut adipos din organism.
În plus, zaharul adaugat nu se metabolizeaza la fel ca si cel natural. În schimb, el călătoreste în intestin și incepe să modifice comportamentul bacteriilor intestinale, care, la rândul lor, cresc nivelul de zahar din sange. Acest zahăr, de asemenea, se transformă în grăsime.
Atunci când sunteți dependent de zahăr, corpul tau creste conversia de zahăr nedorit in grăsime. În cele din urmă, această grăsime începe să apară pe talie, solduri, coapse si fata.




Sari Peste Moderare. Inlatura Complet.

Este aproape imposibil să se rupă dependența de zahăr în cazul în care nu se doreste sa se renunțe la el in totalitate. Atunci cand se incearca sa se elimine zaharul din dieta, multi oameni experimenteaza simptome de sevraj, clasic de orice dependență: tristețe, dureri de cap, greață, oboseală și pofte.
Intr-o dependenta de zahar, acest lucru se întâmplă de obicei, după ce o masă este digerata. Vă confruntați cu o pofta de zahăr și creierul tău îți spune ca iti e foame din nou. Ce s-ar face o persoană dependent de zahăr într-un astfel de scenariu? Ajunge la ceva dulce, desigur!
Atâta timp cât vă satisfaceti "foamea", mâncând prajituri, tristețea si durerile de cap dispar și te simți imediat mai bine.

Este necesar să se abțină de la zahăr complet pentru a rupe acest ciclu. Practicarea moderararii este doar o metoda de eschivare psihologica, care nu este de natură să funcționeze.
În cazul în care puteți face față cu disconfortul de retragere pentru câteva zile, vei fi pe drumul de a scapa de dependenta și veti observa îmbunătățirea sănătății dumneavoastră.



Dieta de detoxifiere a zaharului in 3 zile

Ziua 1
• Mic dejun: 1 cană de ovăz cu semințe sau migdale - SAU - omletă de 3 oua cu spanac
• Gustare: Un bol mic de nuci
• Pranz: Piept de pui (fiert) cu un bol de legume fierte ușor, morcovi, sfecla, pastarnac, napi, fasole și migdale
• Cina: Peste la gratar cu un bol de fasole verde - SAU - somon cu broccoli si ciuperci prajite

Ziua 2
• Mic dejun: 1 cană de ovăz cu semințe sau migdale - SAU - omletă de 3 oua cu spanac
• Gustare: Un bol mic de nuci
• Pranz: Dovlecei la gratar cu ardei roșu și galben și un sos de lamaie, otet si cimbru - SAU - O salată de varză verde și roșie cu morcovi mărunțiti, cu un sos de ulei de măsline, suc de lămâie și sare și împodobită cu pătrunjel tocat
• Cina: Legume verzi la aburi, la alegere cu o caserolă de legume si supa de fasole - SAU - cod la cuptor cu varză Bruxelles și napi

Ziua 3
• Mic dejun: 1 cană de ovăz cu semințe sau migdale - SAU - omletă de 3 oua cu spanac
• Gustare: Un bol mic de nuci
• Pranz: Pulpe de pui la cuptor cu rozmarin, salvie si lamaie - SAU - pui la cuptor cu ceapa, masline negre si cimbru
• Cina: Ciuperci cu o supă de usturoi, ceapă, morcovi, țelină, cimbru și dafin - SAU - Penne, cu un sos de ciuperci, busuioc și roșii

Băuturi detoxifiante de zahăr

Eliminarea bauturilor care contin zahar din dieta ta este o modalitate sigura de a bate dependenta.
Inlocuirea sucurilor de fructe care conțin zahăr cu ape de detoxifiere și preparate calde sănătoase vor stimula eforturile tale de detoxifiere și nu vă va lipsi de aportul de băutură.

• Apa detoxifianta: Se feliaza sau se taie cubulete unul dintre aceste fructe - grapefruit, afine, căpșuni sau portocale, precum și rozmarin proaspet sau menta și se adaugă la un borcan de dimensiune medie de apă filtrată. Se depozitează și se bea în fiecare zi.
• Ceai: Bea-l neîndulcit pe bază de plante sau ceai verde de 3 ori pe zi.
• Cafea: Bea nu mai mult de 1 ceașcă de cafea neagră neindulcita zilnic.

Lucruri de reținut:

• Stai departe de produse cum ar fi miere, nectar de agave, sirop de arțar și toate formele de îndulcitori artificiali. În cazul în care sunteți expuși chiar și la o cantitate mică de zahăr, veți dori mai mult și mai mult.

• Lupta cu pofta. Acesta va fi o provocare, deci grijă mare!

• Înlocuiți alimentele cu multi carbohidrați, cum ar fi pâinea și sucurile de fructe, cu alimente cu putini carbohidrați, cum ar fi cerealele integrale. Ele vor reglementa eliberarea de zahăr în sânge, prevenind o supraîncărcare de zahăr și poftele.

• Gătiți întotdeauna cu ulei de masline extra-virgin.

• Consumati 50g de nuci și semințe în fiecare zi. Asigurați-vă că vă includeti seminte de in.

• Mănâncă un castron mare de legume verzi fierte în fiecare zi. Trebuie sa mentii o sursa constanta nutrientii si micronutrienti atunci când lupti cu o dependenta.

• Încearcă să consumi o portie mare de salata verde în fiecare zi și asigurați-vă că alegeti un sos sănătos.

• Mananca cel putin jumatate de cana de fasole, inclusiv năut și linte, zilnic. Nu mulți oameni știu că incluzand fasole într-o masă este o metoda cunoscută pentru a reduce pofta de zahar de la masa urmatoare.

• Bea multa apa. Este întotdeauna bine pentru tine!

O cale de urmat

 
După ce ați finalizat cu succes acest plan de detoxifiere de trei zile, veti tempera în mod semnificativ dependența de zahăr.
Depresia, oboseala si durerile de cap vor începe să scada și vei realiza poți supraviețui fără doza de zahăr zilnica!
Pasul următor este să vorbesti cu un nutritionist sau medicul dumneavoastră pentru a descoperi un plan de dieta pentru a păstra dependența de zahăr la distanță, în timp ce încorporezi treptat forme mai sănătoase de zahăr (cum ar fi fructele, fructele uscate și o varietate de deserturi cu conținut scăzut de zahăr) în dieta zilnica.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu