17 septembrie 2016

7 Remedii Naturale Pentru Palpitatiile Inimii


Ai avut vreodată acel sentiment de temut în piept, ca și în cazul în care ceva rău este pe cale să se întâmple? Nu-l confunda cu al saselea simt. Aceasta este, de fapt inima ta care bate neregulat. Dacă ați experimentat palpitații ale inimii, atunci știi ca acest sentiment poate fi mai mult decât doar emoție.

Dar, nu vă faceți griji, aceste palpitații pot fi controlate prin utilizarea de remedii naturale simple.

 



Palpitatii ale inimii:

Inima este una dintre cele mai importante organe din corpul nostru. Așa că, să ne înțelegem mai întâi de ce inima noastră aluneca din ritm, uneori. Palpitațiile inimii sunt tulburări în care inima bate regulat. Numite aritmii cardiace, ele te fac sa te simti ca si cum inima ta a sărit peste o bataie.



Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, palpitațiile cardiace nu sunt grave și dispar pe cont propriu. Cu intervenții sigure, se pot indeparta mai devreme. Puținele persoane cu afecțiuni medicale ar trebui să ia în considerare în mod serios palpitațiile, deoarece acestea ar putea sugera ceva mai rău. Acestea pot însemna insuficiență cardiacă congestivă, boală arterială coronariană sau atac de cord. Palpitațiile însoțite de dureri în piept, amețeli, leșin și dificultăți de respirație sunt semne sigure de o excursie la secția de urgență.

 


Cauzele cele mai frecvente:

În rest, există o varietate de alte motive pentru palpitații. Ele ar putea fi externe, hormonale sau psihologice. Cauzele includ:



• Consumul de nicotină excesiv, alcool si cofeina

• Consumul de droguri, cum ar fi cocaina, marijuana si amfetamine

• Niveluri ridicate de activitate fizică

• Tensiune arterială scăzută, nivelul de zahăr din sânge, deshidratare, dezechilibru electrolitic

• Modificări hormonale în boli tiroidiene, sarcina si menstruatie

• Medicamente cum ar fi inhalatoarele pentru astm, decongestionante si anumite suplimente

• Atacuri de panica

• Frica, anxietate și stres

Dacă inima ta sare peste o bataie sau e ca la curse la fiecare câteva minute pentru oricare din aceste motive, încercați aceste remedii naturale pentru a găsi ajutor imediat.



1. Apa rece:



Este cel mai simplu si cel mai eficient remediu pentru a calma palpitații. Bea apă rece, pentru a ajuta la bătăile inimii sa-și găsească ritmul încă o dată. Deshidratarea face inima foarte predispusa la scăderea tensiunii arteriale și bătăi neregulate. Un pahar de apă, de asemenea, ajută la scăderea anxietății.

Alternativ, va puteți scufunda fața în apă rece pentru a șoca sistemul dvs. în restabilirea funcției normale.



2. Spanac sau ulei de pește:

Aceste alimente sunt bogate in magneziu, care este un mineral pe care medicii folosesc ca un supliment pentru a trata palpitații ale inimii. Noi spunem, de ce sa iei aceste suplimente, atunci când puteți găti mâncăruri delicioase și sa le impartiti cu familia ta? Alimente care conțin magneziu sunt urmatoarele: spanac, pește, unt de arahide, semințe de dovleac, migdale, banane și chiar ciocolată neagră. Oricare dintre acestea vor corecta deficiența de magneziu, reducând palpitațiile.



3. Valerian:

Planta este un remediu popular pentru anxietate și este cunoscut pentru calitățile sale eficiente sedative. Palpitațiile inimii induse de anxietate pot fi tratate cu valeriană datorită efectului său relaxant. Doar bea un pahar de apă cu câteva picături de lichid valerian.



4. Ardei iute:

Ardeiul iute actioneaza ca un stimulent asupra mușchiului inimii și pot egaliza aritmiile cardiace. El îmbunătățește starea generala de sanatate a inimii prin echilibrarea circulației și întărirea mușchiului.



5. Scorțișoară:

Scorțișoara are numeroase elemente de protecție pentru sănătatea noastră. Bea apă caldă amestecată cu o lingură de scorțișoară pudră pentru a controla în mod natural palpitațiile inimii. Acest lucru va reduce, de asemenea, tensiunea arterială ridicată.



6. Lavandă:

Acesta actioneaza prin calmarea nivelului de anxietate, care pot conduce la palpitații. Baile cu lavanda infuzata sunt cunoscute pentru a ușura atacurile de panică și calmeaza activitatea excesiva a creierului.



7. Păducel:

Păducelul stabilizează contracțiile musculare cardiace prin creșterea aportului de sânge la inimă. El întărește, de asemenea, pereții vaselor de sânge.



Palpitațiile inimii pot fi, de asemenea, cauzate de mancatul in exces pentru ca alimentarea cu sânge s-ar grăbi la stomac și departe de inima. Un stil de viață sănătos ar trebui să împiedice complet palpitatiile inimii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu