17 septembrie 2016

10 Alimente Potente Care Elimina Durerea Rapid



 



Durere - semnalul chimic care ne spune ca ceva în corpul nostru a fost deteriorat - este cel mai adesea, un vizitator nedorit. Pentru cei care se confruntă cu dureri în fiecare zi din cauza artritei, migrenelor, tendinita, sau alte afecțiuni cronice, poate fi tentant să apeleze la medicamente pentru a te elibera de disconfort. Înainte de a o face, aruncă o privire la această listă de analgezice naturale din dulapul cu medicamente al Mamei Natura.


1. Cireșe
Conform unui studiu, antocianii - un grup de bioflavonoide sau pigmenți de plante găsite în cireșe și alte fructe - sunt eficienti in blocarea semnalelor de durere cauzate de inflamație. Bucurați-vă de o portie de 20 de cireșe pentru a atenua durerile articulare, disconfortul gastrointestinal, simptome premenstruale si alte dureri cauzate de inflamație.

2. Radacina de ghimbir
 


Radacina de ghimbir este un alt anti-inflamator similar aspirinei. Un supliment zilnic de ghimbir sub formă de pulbere a fost demonstrat ca reduce durerile de la efort fizic prin suprimarea productiei de compusi toxici cunoscuți de a provoca inflamații și leziuni ale tesutului la nivelul articulațiilor. O pasta de ghimbir poate fi la fel de eficienta atunci când este aplicata la articulațiile dureroase și mușchi.
Mestecând o felie de radacina de ghimbir proaspat este, de asemenea, foarte eficient pentru tratarea durerii de stomac și greață, precum și pentru a preveni greturile diminetii în timpul sarcinii.

3. Peste de apa rece
Există multe beneficii de sănătate de obtinut prin adăugarea in dieta de pește de apă rece cum ar fi hering, macrou, ton, somon, sardine. Printre acestea sunt abilități de a lupta impotriva durerii cronice de spate și de gât, leziuni și pentru a ajuta la vindecarea articulațiilor deteriorate. In plus, acizii grași Omega-3 din pește ajuta la îmbunătățirea funcției cardiovasculare și scăderea inflamației în jurul cartilajului deteriorat, promovând vindecarea si starea generala de sanatate buna.

4. Tahini
 


Fabricate din seminte de susan la sol, tahini este un fel de mâncare delicios, care oferă o doză mare de magneziu, un mineral cei mai mulți oameni nu primesc suficient de. Magneziul are o lunga lista de beneficii uimitoare de sănătate, inclusiv capacitatea de a lupta împotriva tensiunii musculare. Pentru a trata durerile de cap si cele musculare in gat,pregatiti-va o portie de tahini.

5. Turmeric
Curcumina, un fenol natural în prezent în rădăcina curcumei, este un alt anti-inflamator natural. Adăugați acest condiment aromat la lista de alimente in lupta impotriva durerii pentru un impuls de aromă și culoare.

6. Suc de aloe
Știm cu toții că gelul de aloe vera este în topul listei în ceea ce privește tratarea arsurilor. Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că sucul de aloe este, de asemenea, un remediu excelent pentru ulcere gastrice. Cauzate de bacterii, ulcerele sunt leziuni dureroase in mucoasa stomacului care provoacă greață, slăbiciune de la pierderea de sânge și dureri extreme. Consumul de suc de aloe două ori pe zi, nu numai că ajută la ameliorarea acestor simptome, dar a fost dovedit de a accelera procesul de vindecare a acestei afectiuni dureroase.

7. Papaya


Enzima care se găsește în fructele papaya este un alt antiinflamator natural care funcționează bine în combinație cu bromelaină (găsit în suc de ananas) Papaya este adesea folosit dupa o interventie chirurgicala pentru a reduce durerea și umflarea. În timp ce extractul de papaya pot fi luate ca un supliment, fructul este plin de anti-oxidanți și vitamine, care susțin o multitudine de functii ale corpului. Dacă puteți găsi papaya proaspete, consumati-l simplu sau încercați să-l adăugați la o un suc de fructe si legume, salata sau sos salsa.

8. Iaurt
Intestinele umane gazduiesc miliarde de microflore care sunt necesare pentru sanatatea sistemului digestiv. Atunci când aceste organisme simbiotice devin dezechilibrate, putem experimenta un număr de probleme de sănătate, multe dintre care de multe ori, par total ca nu au legătură cu intestinul (erupții cutanate dureroase, pierderea parului, dezechilibrul hormonal, etc.). Iaurtul contine culturi active care ajuta pentru a repopula și a stabiliza aceste microfloră, care pot ajuta la randul lor cu siguranta la probleme cum ar fi, gaze în exces și balonare dureroasă.

9. Ardei iute
Capsaicina, substanta chimica care face ardei iute sa fie picant, este un ingredient comun in multe analgezice. În timp ce oferă doar un ajutor temporar, extractul de ardei iute este un remediu rapid și eficient impotriva durerii. Întotdeauna asigurați-vă să purtați mănuși și ochelari de protecție atunci când manipulați ardei iute pentru a preveni rănirea accidentală.

10. Mentă
Mentolul în mentă este bun pentru a preveni spasme musculare. Pentru mâini, gât și picioare, aplicați ulei de mentă la încheieturi și glezne. Pentru a ușura o durere de cap, freca frunze de menta zdrobit pe tample sau infuzati un ceai de menta pentru un tratament de relaxare a musculaturii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu