19 septembrie 2016

Curata-ti Colonul Pentru A Preveni Retenția De Fluide Și Pierde În Greutate Cu Acest Suc





Pentru a restabili functiile colonului, nu există nici o rețetă miracol, dieta este singura metodă de a promova funcționarea corectă.
Aceste alimente nu sunt un secret pentru nimeni. Cand avem colonul inflamat este indicat sa mancam orez prefiert care este o mâncare foarte bună cu puteri extraordinare ce contine toate vitaminele si fibrele care ajuta pentru a micsora colonul.
Atunci când exista o sensibilitate la durere la nivelul colonului si treceti printr-o perioada stresanta, este timpul pentru a face o dieta pentru stres, pentru ca oboseala și tensiunea agravează starea, provocând durere și lasandu-va practic paralizat.
Exista un suc care mineralizeaza corpul tau pentru a echilibra nutrientii si pentru a promova relaxarea digestiei.

Cum să se pregătească sucul curatator de colon:

Ingrediente
• ½ castravete fara piele
• ¼ pahar de aloe vera, fara partea galbena
• 2 felii de ananas
• 100 ml de apă
• 1 suc de portocale

Preparare
Trebuie să vă spălați toate legumele și fructele, eliminati pielea si tocati-le.
Ia o frunză de aloe vera și  scurge substanța galbenă care curge atunci când taie pedunculul direct din planta, se scoate de pe tulpină și se spală, trebuie doar o lingură sau un pahar de pastă de tulpină.
Se pun toate fructele si legumele spălate într-un blender și se toaca. Se amesteca timp de 2 minute. Atunci când este gata, să trece printr-o strecuratoare și se serveste într-un pahar. Puteți adăuga niște gheață și îndulci cu puțină miere.


Consum
Această băutură trebuie să fie consume după masa de prânz, niciodată condiții de repaus alimentar sau înainte de culcare. Amintiți-vă că organismul dumneavoastră consuma o mulțime de energie atunci când colonul este inflamat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu