26 septembrie 2016

Curăță-Ți Arterele Coronare Cu Doar 3 Ingrediente



O dieta bogata in junk food si zahar poate fi distructiva pentru sănătatea cardiovasculară.
Este posibil să fi auzit despre modul în care colesterolul se poate acumula în artere și pune presiune inutila pe inima ta.
Cei mai mulți oameni se bazează pe anticoagulante si alte medicamente pentru a combate efectele colesterolului ridicat, dar conditia poate fi usor de gestionat de alimente în monoterapie.

Ce este colesterolul?
Nivelurile ridicate de colesterol poate duce la acumularea de placi in peretii arterelor, ingustarea arterelor si determina o afectiune numita ateroscleroza. Acest lucru afecteaza fluxul de sange din tot corpul si creste riscul de boli de inima si accident vascular cerebral.





Există două tipuri principale de colesterol:
Lipoproteinele cu densitate mică (LDL): colesterol "rau", transporta particule de colesterol prin tot corpul și se acumulează în pereții arterelor, ceea ce le face rigide și înguste.
Lipoproteine cu densitate mare (HDL): colesterol "bun", preia excesul de colesterol și o duce înapoi la ficatul dumneavoastră să fie eliminate mai departe prin bilă.
Nivelurile ridicate de colesterol LDL este de obicei cauzat de fumat, dieta saraca, lipsa de activitate, diabet si este legat de obezitate.
Pentru a  o spune pur și simplu, colesterolul ridicat, în cele mai multe cazuri, este pur și simplu o reflectare a unui stil de viață nesănătos.

Rețetă de reglare a colesterolului

Aceasta reteta ofera corpului substante nutritive care pot ajuta la descompunerea colesterolului rău și face tranziția catre un stil de viață mai sănătos.

Ingrediente:


• 4 litri de apă curată
• 8 lămâi
• 8 catei de usturoi
• 4-5 cm de ghimbir

Instrucțiuni:

1. Freaca lămâile în mod corespunzător pentru a curăța coaja, dar nu o indeparta.
2. Feliaza lamaile si indeparteaza coaja de ghimbir si cea a usturoiului.
3. Piseaza usturoiul si lasa-l sa stea timp de 15 minute. Acest lucru va activa alicina.
4. Puneți totul, mai putin apa intr-un blender și pulsati până la omogenizare.
5. Într-o cratiță medie, se adaugă apă și pasta și se lasa la incalzit peste foc mediu.
6. Cum începe să fiarbă, se îndepărtează amestecul de pe foc.
7. Lăsați-o să se răcească și strecurati lichidul.
8. Se toarnă băutura în borcane de sticlă sau sticle cu capace și se depozitează în frigider.

Cum se folosește

Bea zilnic, pe stomacul gol, cu două ore înainte de mese. Se combină cu exercitii fizice de 3 ori pe săptămână.

Cum functioneaza





Ghimbir uscat: pulbere de ghimbir administrat in cantitate de 0,1 g / kg de greutate corporală limitează riscul de aterom (degenerare a pereților arterelor cauzate de depozitele de grasime acumulate si a tesutului cicatrizant) cu până la 50%, în doar 75 de zile.
De asemenea, el previne bolile de inima prin inhibarea acumulării de trombocite în artere și inhibarea biosintezei colesterolului.
In plus, nu are efecte secundare negative ale altor medicamente, cum ar fi aspirina.



Usturoi: usturoiul este folosit in mod traditional pentru a ajuta la prevenirea bolilor de inima, inclusiv ateroscleroza sau rigidizarea arterelor, care sunt factori de risc pentru boli de inima si accident vascular cerebral.
El tratează, de asemenea, nivelul ridicat de colesterol, tensiunea arterială ridicată și stimulează sistemul imunitar.
Un studiu care a durat 4 ani, a constatat că persoanele care au luat 900 mg pe zi de praf de usturoi au încetinit dezvoltarea aterosclerozei.
Acesta conține, de asemenea, antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi pentru a preveni bolile de inima, cancer si boala Alzheimer.



Lămâi: aportul zilnic de lamaie si mersul pe jos au aratat efecte semnificative de scădere a tensiunii arteriale si de asemenea creșterea numărului de globule roșii. Lamaile, de asemenea, ajuta la detoxifierea ficatului.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu