29 septembrie 2016

Cum Sa Scapi De Tartru In Mod Natural


Tartrul este cauzat de bacterii acumulate in exces in gura.
Eliminarea acestora, de obicei, necesită efectuarea unei vizite la medicul dentist, dar există și modalități prin care il puteți elimina acasa, folosind remedii naturale.
 



Aici puteti gasi 2 astfel de remedii care vă vor ajuta să vă mențineți frumos zâmbet, alb, fără a merge la dentist.

Pentru primul remediu veti avea nevoie de următoarele ingrediente:
• 3 lingurițe de flori de tei;
• 3 linguri de semințe de floarea soarelui;
• 1 l apă.

Se fierb timp de 30 de minute florile de tei și semințele de floarea soarelui în 1 l apă.
Se lasa deoparte pana cand se raceste.
Se strecoara amestecul, se înmoaie periuța de dinți în lichidul rezultat și se spală pe dinți, timp de 3-4 minute după fiecare masă.
Se repetă tratamentul zilnic timp de 2 săptămâni.

Pentru a doua cale de atac veti avea nevoie de:
• 40 g coji de nucă
• 300 ml apă.
Se fierb în apă cojile de nucă, timp de 20 de minute. După ce amestecul este suficient de rece, se strecoara.
Se înmoaie periuța de dinți în ea și se spala dintii, timp de 5 minute.
Se repetă tratamentul de 3 ori / zi, timp de 2 săptămâni, iar tartrul va fi indepartat.







26 septembrie 2016

Curăță-Ți Arterele Coronare Cu Doar 3 Ingrediente



O dieta bogata in junk food si zahar poate fi distructiva pentru sănătatea cardiovasculară.
Este posibil să fi auzit despre modul în care colesterolul se poate acumula în artere și pune presiune inutila pe inima ta.
Cei mai mulți oameni se bazează pe anticoagulante si alte medicamente pentru a combate efectele colesterolului ridicat, dar conditia poate fi usor de gestionat de alimente în monoterapie.

Ce este colesterolul?
Nivelurile ridicate de colesterol poate duce la acumularea de placi in peretii arterelor, ingustarea arterelor si determina o afectiune numita ateroscleroza. Acest lucru afecteaza fluxul de sange din tot corpul si creste riscul de boli de inima si accident vascular cerebral.





Există două tipuri principale de colesterol:
Lipoproteinele cu densitate mică (LDL): colesterol "rau", transporta particule de colesterol prin tot corpul și se acumulează în pereții arterelor, ceea ce le face rigide și înguste.
Lipoproteine cu densitate mare (HDL): colesterol "bun", preia excesul de colesterol și o duce înapoi la ficatul dumneavoastră să fie eliminate mai departe prin bilă.
Nivelurile ridicate de colesterol LDL este de obicei cauzat de fumat, dieta saraca, lipsa de activitate, diabet si este legat de obezitate.
Pentru a  o spune pur și simplu, colesterolul ridicat, în cele mai multe cazuri, este pur și simplu o reflectare a unui stil de viață nesănătos.

Rețetă de reglare a colesterolului

Aceasta reteta ofera corpului substante nutritive care pot ajuta la descompunerea colesterolului rău și face tranziția catre un stil de viață mai sănătos.

Ingrediente:


• 4 litri de apă curată
• 8 lămâi
• 8 catei de usturoi
• 4-5 cm de ghimbir

Instrucțiuni:

1. Freaca lămâile în mod corespunzător pentru a curăța coaja, dar nu o indeparta.
2. Feliaza lamaile si indeparteaza coaja de ghimbir si cea a usturoiului.
3. Piseaza usturoiul si lasa-l sa stea timp de 15 minute. Acest lucru va activa alicina.
4. Puneți totul, mai putin apa intr-un blender și pulsati până la omogenizare.
5. Într-o cratiță medie, se adaugă apă și pasta și se lasa la incalzit peste foc mediu.
6. Cum începe să fiarbă, se îndepărtează amestecul de pe foc.
7. Lăsați-o să se răcească și strecurati lichidul.
8. Se toarnă băutura în borcane de sticlă sau sticle cu capace și se depozitează în frigider.

Cum se folosește

Bea zilnic, pe stomacul gol, cu două ore înainte de mese. Se combină cu exercitii fizice de 3 ori pe săptămână.

Cum functioneaza





Ghimbir uscat: pulbere de ghimbir administrat in cantitate de 0,1 g / kg de greutate corporală limitează riscul de aterom (degenerare a pereților arterelor cauzate de depozitele de grasime acumulate si a tesutului cicatrizant) cu până la 50%, în doar 75 de zile.
De asemenea, el previne bolile de inima prin inhibarea acumulării de trombocite în artere și inhibarea biosintezei colesterolului.
In plus, nu are efecte secundare negative ale altor medicamente, cum ar fi aspirina.



Usturoi: usturoiul este folosit in mod traditional pentru a ajuta la prevenirea bolilor de inima, inclusiv ateroscleroza sau rigidizarea arterelor, care sunt factori de risc pentru boli de inima si accident vascular cerebral.
El tratează, de asemenea, nivelul ridicat de colesterol, tensiunea arterială ridicată și stimulează sistemul imunitar.
Un studiu care a durat 4 ani, a constatat că persoanele care au luat 900 mg pe zi de praf de usturoi au încetinit dezvoltarea aterosclerozei.
Acesta conține, de asemenea, antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi pentru a preveni bolile de inima, cancer si boala Alzheimer.



Lămâi: aportul zilnic de lamaie si mersul pe jos au aratat efecte semnificative de scădere a tensiunii arteriale si de asemenea creșterea numărului de globule roșii. Lamaile, de asemenea, ajuta la detoxifierea ficatului.




Pierde In Greutate, Simte-Te Mai Bine – Detoxifierea Zaharului In Doar 3 Zile!



Carbohidrații și grăsimile nu sunt singurele care cauzează o crestere în greutate. Zahărul consumat de zi cu zi este de asemenea de vină.

În timp ce consumul moderat de zahăr nu prezintă niciun risc pentru sănătate, persoanele în medie consumă cantități mari de zahăr - poate chiar fără să știe.
Popularitatea de alimente care conțin zaharuri adăugate, cum ar fi băuturile carbogazoase, cerealele pentru micul dejun, sosurile pentru salate, iaurturile aromate și bomboanele, contribuie în mod semnificativ la supraîncărcarea cu zahăr în organism.



O altă sursă de zahăr este de carbohidrati simpli. Alimente cum ar fi mierea, sucuri de fructe, stafide, mango si bananele sunt bogate in carbohidrati simpli.
Noi de obicei gândim la acestea ca fiind sanatoase, dar organismul foloseste rapid carbohidrati simpli pentru energie, provocând o creștere bruscă de zahăr din sânge, care poate avea efecte negative asupra sănătății.



Un supraconsum de zahăr împiedică, de asemenea, aportul nutrițional al organismului.
Simptomele unui supradozaj de zahăr pot include crize de hiperactivitate si oboseala ca urmare (cand rezerva de zahăr se blochează), infecții, depresie, dureri de cap, răceli sau probleme ale sinusurilor, dezorientare mentală și somnolență.

Suprasarcina de zahăr cronică poate crește, de asemenea, riscul de diabet si boli de inima si poate sa promoveze progresia cancerului, in special cancerul de san.




Consumul de zahar si cresterea in greutate
Atunci când consumi o cantitate mare de zahar, corpul tau converteste cat are nevoie în energie și stochează restul  ca tesut adipos din organism.
În plus, zaharul adaugat nu se metabolizeaza la fel ca si cel natural. În schimb, el călătoreste în intestin și incepe să modifice comportamentul bacteriilor intestinale, care, la rândul lor, cresc nivelul de zahar din sange. Acest zahăr, de asemenea, se transformă în grăsime.
Atunci când sunteți dependent de zahăr, corpul tau creste conversia de zahăr nedorit in grăsime. În cele din urmă, această grăsime începe să apară pe talie, solduri, coapse si fata.




Sari Peste Moderare. Inlatura Complet.

Este aproape imposibil să se rupă dependența de zahăr în cazul în care nu se doreste sa se renunțe la el in totalitate. Atunci cand se incearca sa se elimine zaharul din dieta, multi oameni experimenteaza simptome de sevraj, clasic de orice dependență: tristețe, dureri de cap, greață, oboseală și pofte.
Intr-o dependenta de zahar, acest lucru se întâmplă de obicei, după ce o masă este digerata. Vă confruntați cu o pofta de zahăr și creierul tău îți spune ca iti e foame din nou. Ce s-ar face o persoană dependent de zahăr într-un astfel de scenariu? Ajunge la ceva dulce, desigur!
Atâta timp cât vă satisfaceti "foamea", mâncând prajituri, tristețea si durerile de cap dispar și te simți imediat mai bine.

Este necesar să se abțină de la zahăr complet pentru a rupe acest ciclu. Practicarea moderararii este doar o metoda de eschivare psihologica, care nu este de natură să funcționeze.
În cazul în care puteți face față cu disconfortul de retragere pentru câteva zile, vei fi pe drumul de a scapa de dependenta și veti observa îmbunătățirea sănătății dumneavoastră.



Dieta de detoxifiere a zaharului in 3 zile

Ziua 1
• Mic dejun: 1 cană de ovăz cu semințe sau migdale - SAU - omletă de 3 oua cu spanac
• Gustare: Un bol mic de nuci
• Pranz: Piept de pui (fiert) cu un bol de legume fierte ușor, morcovi, sfecla, pastarnac, napi, fasole și migdale
• Cina: Peste la gratar cu un bol de fasole verde - SAU - somon cu broccoli si ciuperci prajite

Ziua 2
• Mic dejun: 1 cană de ovăz cu semințe sau migdale - SAU - omletă de 3 oua cu spanac
• Gustare: Un bol mic de nuci
• Pranz: Dovlecei la gratar cu ardei roșu și galben și un sos de lamaie, otet si cimbru - SAU - O salată de varză verde și roșie cu morcovi mărunțiti, cu un sos de ulei de măsline, suc de lămâie și sare și împodobită cu pătrunjel tocat
• Cina: Legume verzi la aburi, la alegere cu o caserolă de legume si supa de fasole - SAU - cod la cuptor cu varză Bruxelles și napi

Ziua 3
• Mic dejun: 1 cană de ovăz cu semințe sau migdale - SAU - omletă de 3 oua cu spanac
• Gustare: Un bol mic de nuci
• Pranz: Pulpe de pui la cuptor cu rozmarin, salvie si lamaie - SAU - pui la cuptor cu ceapa, masline negre si cimbru
• Cina: Ciuperci cu o supă de usturoi, ceapă, morcovi, țelină, cimbru și dafin - SAU - Penne, cu un sos de ciuperci, busuioc și roșii

Băuturi detoxifiante de zahăr

Eliminarea bauturilor care contin zahar din dieta ta este o modalitate sigura de a bate dependenta.
Inlocuirea sucurilor de fructe care conțin zahăr cu ape de detoxifiere și preparate calde sănătoase vor stimula eforturile tale de detoxifiere și nu vă va lipsi de aportul de băutură.

• Apa detoxifianta: Se feliaza sau se taie cubulete unul dintre aceste fructe - grapefruit, afine, căpșuni sau portocale, precum și rozmarin proaspet sau menta și se adaugă la un borcan de dimensiune medie de apă filtrată. Se depozitează și se bea în fiecare zi.
• Ceai: Bea-l neîndulcit pe bază de plante sau ceai verde de 3 ori pe zi.
• Cafea: Bea nu mai mult de 1 ceașcă de cafea neagră neindulcita zilnic.

Lucruri de reținut:

• Stai departe de produse cum ar fi miere, nectar de agave, sirop de arțar și toate formele de îndulcitori artificiali. În cazul în care sunteți expuși chiar și la o cantitate mică de zahăr, veți dori mai mult și mai mult.

• Lupta cu pofta. Acesta va fi o provocare, deci grijă mare!

• Înlocuiți alimentele cu multi carbohidrați, cum ar fi pâinea și sucurile de fructe, cu alimente cu putini carbohidrați, cum ar fi cerealele integrale. Ele vor reglementa eliberarea de zahăr în sânge, prevenind o supraîncărcare de zahăr și poftele.

• Gătiți întotdeauna cu ulei de masline extra-virgin.

• Consumati 50g de nuci și semințe în fiecare zi. Asigurați-vă că vă includeti seminte de in.

• Mănâncă un castron mare de legume verzi fierte în fiecare zi. Trebuie sa mentii o sursa constanta nutrientii si micronutrienti atunci când lupti cu o dependenta.

• Încearcă să consumi o portie mare de salata verde în fiecare zi și asigurați-vă că alegeti un sos sănătos.

• Mananca cel putin jumatate de cana de fasole, inclusiv năut și linte, zilnic. Nu mulți oameni știu că incluzand fasole într-o masă este o metoda cunoscută pentru a reduce pofta de zahar de la masa urmatoare.

• Bea multa apa. Este întotdeauna bine pentru tine!

O cale de urmat

 
După ce ați finalizat cu succes acest plan de detoxifiere de trei zile, veti tempera în mod semnificativ dependența de zahăr.
Depresia, oboseala si durerile de cap vor începe să scada și vei realiza poți supraviețui fără doza de zahăr zilnica!
Pasul următor este să vorbesti cu un nutritionist sau medicul dumneavoastră pentru a descoperi un plan de dieta pentru a păstra dependența de zahăr la distanță, în timp ce încorporezi treptat forme mai sănătoase de zahăr (cum ar fi fructele, fructele uscate și o varietate de deserturi cu conținut scăzut de zahăr) în dieta zilnica.




Dacă Doriți Să Vă Protejați Rinichii Nu Faceți Acest Lucru!





Rinichii sunt unul dintre organele vitale de care organismul depinde sa functioneze adecvat. în formă de bob de fasole, aceste două organe sunt poziționate lateral față de mușchii spatelui, în cavitatea abdominală superioară dreaptă, sub coaste.



Lista funcțiilor rinichilor este destul de lunga. Pentru început, ei detoxifica sângele, filtreaza deșeuri prin urină și îndepărteaza excesul de apă din organism. In plus, rinichii retin apa atunci cand organismul are nevoie cel mai mult.
In plus, aceste organe importante ajuta la reglarea nivelului de calciu si fosfat din organism. Ei secreta hormoni care ajuta la reglarea functiilor organismului, cum ar fi tensiunea arteriala si formarea de celule roșii din sânge - eritrocite. Acestea sunt vitale pentru transportul de oxigen si substante nutritive importante in tot corpul.



Funcția renală adecvată este vitală pentru sănătatea generală. O serie de semne pot indica funcționarea necorespunzătoare a rinichilor. Cele mai frecvente simptome includ schimbarea culorii și a cantității de urină, amețeli, vărsături, anemie, probleme de respirație, senzație de frig cele mai multe ori, oboseală, mâncărimi ale pielii, respirația urât mirositoare și dureri bruște în organism.

1. Consum de apă insuficient
Band cantități insuficiente de apă poate fi dăunător pentru sănătatea rinichilor dumneavoastră. Așa cum am menționat mai devreme, funcția principală a rinichilor este de a spăla deșeurile metabolice din organism și de a reglementa producția hematiilor.
Atunci când nu este suficientă apă în organism, există mai puțin flux de sânge la rinichi, deoarece sângele devine mai concentrat. Acest lucru afectează capacitatea rinichilor de a elimina toxinele din organism, ceea ce duce în cele din urmă la o acumulare de toxine în organism.
Fundatia Nationala a Rinichilor recomanda a se consuma un minim de 10-12 pahare de lichide pe zi pentru adulți sănătoși. Acest lucru va asigura functia renala optima precum si hidratarea organismului.

2. Consum excesiv de cafea
Consumul excesiv de cofeina poate duce la hipertensiune arterială, care, în consecință, surmenează rinichii. Acest lucru poate afecta rinichii pe termen lung.
Conform unui studiu din 2002, cofeina a fost strans legata de pietre la rinichi, deoarece cofeina creste excretia de calciu in urina.
Cu toate acestea, daca este consumata moderat, cofeina nu va cauza probleme de sănătate pentru majoritatea oamenilor. Doza recomandată este de 1-2 cești de cafea și 3 căni de ceai pe zi. Este, de asemenea, recomandat pentru a reduce alte surse de cofeina, inclusiv băuturi răcoritoare și de energie, ciocolata, cacao si unele medicamente.

3. Consum mare de sare
Prea multă sare poate provoca leziuni grave ale rinichilor dumneavoastră, împreună cu alte complicații de sănătate. Avand in vedere ca rinichii metabolizeaza 95% din sodiu consumate prin alimente, consumul excesiv de sodiu pune o mulțime de efort inutil asupra acestui organ.
Cu alte cuvinte, un consum ridicat de sodiu face ca rinichii lucreze mai mult pentru a elimina excesul de sare. În consecință, acest lucru duce la reducerea funcției renale și retenție de apă în organism. Retenția de apă, pe de altă parte, poate creste tensiunea arteriala, ceea ce agravează și mai mult sănătatea rinichilor dumneavoastră.
Mai mult, consumul de sare crește concentrația de proteine urinare, una dintre cauzele profunde ale bolii renale.
Cerințele recomandate zilnice de sodiu nu trebuie să depășească 5 grame. Tot ce e mai sus acest lucru este nesigur pentru rinichi si starea generala de sanatate. 1 linguriță de sare măsoara în jurul valorii de 6 grame.

4. Consumul exagerat de alcool
Nu e nimic in neregula cu un consum moderat de alcool. Cu toate acestea, consumul excesiv de alcool poate fi foarte dăunător pentru rinichii. Alcoolul pune o gramada de stres pe rinichi si ficat. Atunci când este consumat în cantități mari, are ca rezultat acid uric fiind depozitat în tubii renali și conduce la obstrucție tubulară. Acest lucru vă pune la un risc crescut de insuficienta renala. In plus, alcoolul provoacă deshidratare, care afecteaza functionarea normala a rinichilor.
O cantitate recomandată de alcool pe zi este de 2 băuturi pentru bărbați și 1 băutură pentru femei și persoanele în vârstă.

5. Lipsa somnului
Privarea de somn este o problemă comună de sănătate legată de modul modern de a trai. Experții in sănătate recomanda un somn linistit de 6-8 ore pe zi, acesta fiind vital pentru starea generala de sanatate.
Ce se intampla in organism in timpul somnului este ca tesuturile organelor se regenereaza. Deci, atunci când sunt deficiente de somn, acest proces de regenerare este îngreunat, ceea ce duce la probleme ale rinichilor și alte daune de organe.
O serie de studii au constatat ca privarea de somn poate duce, de asemenea, la hipertensiune arteriala si ateroscleroza (înfundarea arterelor), care te supun la un risc mai mare de boli de rinichi.




Având un somn bun, obiceiuri sănătoase și menținerea unui bun echilibru între muncă și repaus va îmbunătăți în mod semnificativ funcția renală precum și starea generala de sanatate.




19 septembrie 2016

Top 6 Alimente Alcaline Recomandate A Se Mânca Zilnic





Dieta unui individ obisnuit este una mortala, formata in mare parte din alimente toxice și acide, cum ar fi zaharuri procesate, indulcitori artificiali, cereale rafinate, carne și produse lactate convenționale și organisme modificate genetic. Toate acestea, combinate cu o serie de alți factori de mediu (cum ar fi lipsa de odihnă, stres psihologic si medicamente farmaceutice), înseamnă că nu este de mirare că tot mai mulți oameni sunt diagnosticați cu cronice, boli degenerative sau de altfel în condiții mortale pentru care medicina convențională modernă pretinde că nu au nici un tratament cunoscut.

Una dintre problemele care stau la baza de bază cu acest stil de viață - și sunt mulți - este lipsa de înțelegere că organismul trebuie să echilibreze nivelul pH-ului sangelui la un nivel ușor alcalin de 7.365, în scopul de a supraviețui.

Atunci când o persoană ingerează produse alimentare pentru a "arde" ca si combustibil, procesul digestiv și metabolic îl transformă într-un fel de cenușă, care este fie acid sau alcalin. Legile biochimiei moderne explica în continuare că nu materia organica a alimentelor (dacă alimentul în sine este acid sau alcalin), ci materia lor anorganica (cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, sodiu, sulf, fosfor, adică, in ce se descompun în corpurile noastre),  determină fie aciditatea sau alcalinitatea acestui reziduu.

Din acest motiv și pentru că toate produsele alimentare în natură conțin atât elemente acide cat și alcaline acest echilibru este fie realizat fie dejucat ca rezultat direct al alimentelor pe care alegem să le mâncăm.

Prea multe alimente formatoare de acid pot avea consecințe grave pentru sănătatea noastră,"acidoza" fiind un diagnostic comun la diabetici. Acest lucru se datorează faptului că atunci când substanțele nutritive necesare pentru a menține această stare ușor alcalina nu poate fi obținută din alimente, organismul va trage suplimentul din magazine proprii, cum ar fi oasele sau alte tesuturi vitale - slăbind capacitatea sa de a repara și detoxifia metale grele, astfel făcând o persoană mai vulnerabilă la oboseală și boli.
Iar marja de eroare este mica. Chiar și un pH ușor acid numai de 6,9 poate duce la comă și moarte.




Desigur, scopul final este de echilibru. Mancand mai multe alimente alcalinizante poate duce complicații în timp, dar riscul ca acest lucru sa se intample este aparent mai puțin probabil, având în vedere starea actuală a dietelor majoritatii persoanelor. Pentru a combate efectele unei astfel de regim alimentar, aici sunt șase dintre cele mai alcaline alimente care pot fi adaugate usor in dieta zilnica:

1. Legume radacinoase
Din cauza vindecării "yang" a acestor alimente în medicina tradițională chineză, și tendința lor de a fi mai bogate în minerale decât multe alte legume, e destul de sigur ca nu consumati destule. Cautati ridichii mai ales (negru, rosu sau alb), sfecla, morcovi, napi, hrean. Gata de consum după ce au fost aburite timp de doar 15-20 de minute, legume rădăcinoase va ajuta să vă simțiți plini.

2. Legume crucifere
Acestea sunt legumele pe care cu toii le cunoaștem si le adoram, făcute chiar mai delicioase, cu doar o cantitate mică de sos sănătos, de casă cum ar fi sosul pesto. Poti alege broccoli, varză, conopidă, varză de Bruxelles și multe altele.

3. Frunzele verzi
Acestea includ varza creata, sfecla, napi verzi si spanac - dintre care spanacul poate fi de fapt cel mai bun. Cunoscut mai ales pentru bogatia in vitamina K și conținutul de acid folic, spanacul este plin de vitamine, minerale, fitochimicale, antioxidanti si fibre, ajutand la imbunatatirea digestiei.

4. Usturoi
Un aliment miracol, usturoiul apare în partea de sus a listelor de alimente care încurajează sănătatea generală și in cea a produselor alimentare formatoare alcalină nu face excepție. Printre alte beneficii, se afla si capacitatea sa de a promova sănătatea cardiovasculară și a sistemului imunitar prin scaderea tensiunii arteriale, curatarea ficatului si lupta impotriva bolilor.

5. Ardei iute
Ardeiul iute este printre alimentele cele mai alcalinizante continand enzime esențiale pentru imbunatatirea funcțiilor endocrine. Este cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene si este o sursa bogata de vitamina A, ceea ce face un agent de ajutor in lupta impotriva radicalilor liberi care duc la stres și boală.

6. Lămâi
Lămâile poate fi alimentul cu cea mai mare alcalinizare dintre toate. Ca un dezinfectant natural, poate vindeca rani oferind în același timp un ajutor puternic și imediat pentru hiperaciditate și condițiile legate de virusuri, precum tuse, răceli, gripă și arsuri la stomac. Lamaia, de asemenea, lucrează pentru a energiza ficatul și pentru a promova detoxifierea.

Așa că nu are cum sa faca rau sa te gandesti de doua ori la ce pui pe farfurie la următoarea masă. Doar aplicarea acestor sfaturi fara sa existe o limită de vârstă poate fi un prim pas solid în realizarea unei mai bune stari de sănătate.