25 octombrie 2016

Mănâncă Aceste Alimente Pentru A Pierde În Greutate Rapid





In afara de baut multa apa, obtinerea de somn suficient și facand exercitii fizice în mod regulat, mâncând alimente potrivite poate sa va ajute să pierdeti în greutate. Aceste alimente sunt de obicei pline cu fibre, grăsimi sănătoase, dar au și proprietăți de stimulare a metabolismului care te ajuta sa te simti plin. Aici sunt 11 dintre produsele alimentare de top pentru a vă ajuta să pierdeti în greutate.

1. Merele

Nu poti aștepta până la prânz sau cină să mănânci? Nici o problema! Consuma un mar pentru a menține nivelul de energie constant și pentru a reduce apetitul pentru vă împiedica să va supraalimentati în timpul următoarei mese. Acest fruct dulce, bogat în antioxidanți este de mare folos consumandu-l atunci cand sunteti pe picior de plecare și pot fi consumat în multe feluri gustoase.

2. Migdale

Fiind alimentul cel mai dens din punct de vedere nutrițional, migdalele sunt gustarea perfecta pentru a păstra cu tine când ești afară sau la munca și ai nevoie de un simplu impuls de energie. Cumparati-va cateva pungi de migdale întregi și păstrați-le în locuri în care v-ar fi cel mai accesibil cand aveti nevoie de ele (mașină, geantă, sertar de birou).

3. Avocado



Mulți se feresc de această frumusețe verde, datorită conținutului ridicat de grăsimi, dar asta e ceea ce face ca acest fruct atât de uimitor! Avocado sunt pline de grasimi mononesaturate care promoveaza absorbția de vitamine și minerale, iar acestea sunt, de asemenea, bogate in fibre, vitamina K, potasiu si acid folic.

4. Ouă

Fiert, cu galbenus, sau omletă, ouale sunt una dintre cele mai sanatoase proteine pe care le puteti include in dieta voastra, deoarece acestea contin cantitati mici din aproape fiecare vitamina esentiala si minerale. Un studiu in Revista International de Obezitate a aratat ca cei care au mâncat un mic dejun cu ou in valoare de 340 de calorii, cinci zile pe săptămână, timp de opt săptămâni au pierdut cu 65% mai mult in greutate decat cei care au mâncat un mic dejun cu paine care a avut aceeași cantitate de calorii.

5. Kale



50 grame tocate a acestor frunze verzi are 34 de calorii si aproximativ 1,3 grame de fibre pe langa o cantităte consistentă de fier și calciu.

6. Ovăz

Nu numai că fibrele solubile în ovăz ajuta să vă simțiți plini mai mult timp, dar, de asemenea, regleaza nivelul glucozei din sânge, care generează un flux constant de energie, mai degrabă decât un impuls de scurtă durată. Începeți-vă ziua cu un bol de ovaz consistent cu un vârf de cuțit de scorțișoară.

7. Quinoa

Aceste semințe mici maro sunt foarte hrănitoare și perfecte pentru a  se mânca atunci când aveți nevoie de un impuls rapid de energie. Ele sunt în mod natural fără gluten, au o mulțime de fibre care vă ajută să va simtiti plini pentru o lungă perioadă de timp.

8. Broccoli

Legumele crucifere, cum ar fi broccoli au o cantitate mare de putere nutritivă în doar câteva calorii pe muscatura. Conținutul ridicat de apă și de fibre te face sa te simți plin și crește capacitatea organismului de a arde grasimi cu aproape 30 %.

9. Dark Chocolate



Gustand un patrat al acestui tratament antioxidant intunecat poate ajuta cu reducerea apetitulului și taie pofta de alimente nesănătoase pe tot parcursul zilei, afirma cercetatorii de la Universitatea din Copenhaga. Așa că răsfățați-vă un pic.

10. Cartofi dulci

Cartofii dulci contin glucide complexe care lucrează pentru a vă menține și pentru a promova controlul portiei și similar cu alte legume în această familie, care conțin amidon, ei vă oferă o creștere lentă și constantă în energie. Aceasta leguma este fabuloasa și poate fi savurat în multe feluri.

11. Fasole

Conținutul de fibre grele din fasole si legume te fac sa te simți plin și inmagazineaza mai putina grasime in corpul tau. Vitaminele B și zincul din fasole stimuleaza de asemenea testosteronul (prezenti si la femei), care ajută la creșterea energiei și marirea masei musculare care ajuta la arderea caloriilor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu