8 octombrie 2016

13 Moduri Neobișnuite De A Utiliza Ulei De Cocos Pentru A Pierde În Greutate



Uleiul de cocos este cel mai bun plus față de un plan sanatos de pierdere in greutate.
Uleiul de cocos este format din acizi grași cu lanț mediu sau MCF. MCF stimuleaza metabolismul, de fapt.
Spre deosebire de acizii grași cu lanț lung, cei ai lui MCF nu sunt stocati în organism, dar în schimb sunt folositi drept combustibil pentru un creier sănătos, inima, tiroida si metabolism.
Din moment ce uleiul de nucă de cocos este o grasime saturata, acesta ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge stabil pe tot parcursul zilei.
Asta il face un ingredient esential atunci cand iti faci un suc de fructe deoarece il face mai satios si ajuta corpul sa digere fructele intr-un ritm mai lenti in timp ce mentine nivelul de zahar din sange stabil.
Spre deosebire de uleiurile prelucrate care inhibă funcția tiroidei și sunt stocate în organism sub formă de grăsimi nesănătoase,uleiul de cocos ajută de fapt, tiroida pentru a ramane sanatosi!



13 moduri de a folosi ulei de nucă de cocos pentru pierderea in greutate
Pentru a obtine o cantitate sanatoasa de acizi grași cu lanț mediu cercetatorii recomanda ca adultii sa consume aproximativ 3 linguri de ulei de cocos pe tot parcursul zilei.
1. Se adaugă o lingură la sucul tau de fructe.
2. Se amestecă cu fructele tale preferate și să mănânca cu un biscuite mic.
3. Folosiți-l pentru a înlocui uleiurile pe care le utilizați momentan pentru un sote sau alimente coapte la cuptor. Uleiul de cocos are un prag de căldură de mare ceea ce il face uleiul perfect pentru gătit.
4. Consumati ½ până la 1 linguriță cu 30 de minute înainte de fiecare masă pentru a vă ajuta să măncati mai puțin.
5. Faceti unt de nuci. Se macina 2 cani de nuci preferate și se adaugă ulei de nucă de cocos. Puteți adăuga scorțișoară pentru a fi mai aromat.
6. Puneti pe popcorn. Topeste ulei de cocos și presară-l pe floricele, se poate adauga si o drojdie nutritivă pentru o gustare sanatoasa.
7. Faceti un sote din legumele preferate pentru un fel de mâncare la orice masa.
8. Cafea sau ceai de slabit. Se adaugă un lingurita la o ceașcă de cafea sau ceai și vezi cum kilogramele se topesc.
9. Faceti ciocolată de casă! Se topeste ulei de cocos și se adaugă cacao și miere dupa gust. Se amestecă și se pune în tăvi pentru cuburi de gheață.
10. Se amestecă într-o ceașcă de ceai verde pentru un combo mare de ardere de grăsimi.
11. Pentru pofticiosii de dulcuri se amestecă ulei de nucă de cocos și miere cu puțin praf de turmeric . Se adaugă la o cană de lapte cald pentru o băutură minunat aromata, cu beneficii majore de sănătate.
12. Se amestecă suc de lămâie, ulei de cocos, miere și apă caldă și se bea dimineața.
13. Faceti gustari proteice. Se amestecă unt de nuci, ulei de nucă de cocos, ovăz organic, semințe de chia, inimi de cânepă și miere.Formati amestecul în bile pentru o gustare consistenta.

Care este cel mai bun ulei de nucă de cocos pentru pierderea in greutate?
Uleiul extra virgin de nucă de cocos presat la rece este cel mai bun ulei de consum. Nu are chimicale adăugate !
Posibilitatile de alimente pentru sanatate si pierderea in greutate nu trebuie să fie plictisitoare sau fara gust! După ce adăugați acest ulei sanatos in dieta zilnica veti vedea cum kilogramele se topesc!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu