7 noiembrie 2016

Beneficii Pentru Sănătate Ale Usturoiului




Usturoiul este bine cunoscut ca un remediu natural, care a fost mult timp folosit pentru a trata diverse afectiuni. Este extrem de ușor de procurat în cele mai multe țări și poate fi consumate gatit sau proaspat. Acesta este ușor de inclus în produsele alimentare sau pot fi consumat pe cont propriu. Nu aveți nevoie să vă limitați la usturoi în stare proaspătă. Praful de usturoi sau fulgii de usturoi uscat sunt la fel de eficiente și foarte ușor de a păstra în dulap pentru utilizarea de zi cu zi.
După cum veți vedea din lista de mai jos, precum și ca fiind un plus de gustos la aproape fiecare fel de mâncare gătită, usturoiul are unele abilități uimitoare pentru a ajuta în viața noastră de zi cu zi. Atunci când este utilizat în scopuri medicinale, usturoiul poate ajuta pentru a trata o mare varietate de boli.

1. Usturoiul intareste sistemul imunitar si ajuta la lupta impotriva infectiilor in piept, tuse si congestie. În lunile de iarnă de usturoi este un aliment de mare ajutor pentru a stimula sistemul imunitar si pentru a alunga raceala si gripa. Un remediu popular vechi este de a mânca un cățel de usturoi, care a fost înmuiat în miere, la primul semn de o răceală. De ce să nu-l încercați pentru a vedea dacă funcționează pentru tine?

2. Usturoiul contine un nivel ridicat de iod lucru care il face un tratament foarte eficient pentru condiții de hipertiroidism. Tratamentul cu usturoi a fost demonstrat de a îmbunătăți foarte mult această condiție.

3. Impotența a fost mult timp gandit pentru a beneficia de doze de usturoi, iar tratamentul continuă în multe comunități în această zi. De ce să nu încercați să vă tratati cu usturoi timp de mai multe luni înainte de a vă duce la medic pentru o prescriptie medicala?


4. Bolile cardiovasculare pot fi reduse prin ingerarea de usturoi. Colesterol LDL nu este prieten cu usturoiul si placa de depozite aortice care se adună pe pereții venelor corpului poate fi redusa cu utilizarea de usturoi. Studiile au demonstrat beneficiile uimitoare de a lua usturoi în legătură cu bolile de inima.

5. Infecțiile fungice și bacteriene vaginale sunt istorie atunci când sunt tratate cu usturoi! Când este zdrobit, usturoiul elibereaza aicina, un compus sulfuric, care este un antibiotic natural. Soldați din Primul Război Mondial au folosit usturoi zdrobit chiar pe rănile infectate suferite în luptă. În cazul în care vă decideți să luați usturoi sub formă de tabletă să fie sigur de a utiliza capsule sub formă de pulbere. Procedeele utilizate pentru a crea tablete de usturoi distrug alicina.

6. Usturoiul este o mare sursă de vitamina B6, care este necesara pentru un sistem imunitar sanatos si cresterea eficienta a celulelor noi. Vitamina B6 poate ajuta, de asemenea, cu modificări ale dispoziției și de a îmbunătăți dispoziția ta veselă!


7. Usturoiul poate ajuta la prevenirea mai multor tipuri de cancer. Cancerul vezicii urinare, cancerul de prostată, cancerul de sân, cancerul de colon și cancerul de stomac  toate dovedite ca tumorile lor au fost reduse atunci când sunt tratate cu usturoi. Vitamina B6 se spune că are abilități de luptă cu cancerul.

8. Usturoiul regleaza zaharul din sange deoarece sporește nivelul de insulină din sânge. Acest lucru poate ajuta la controlul diabetului. Cereți sfatul medicului în cazul în care considerați că utilizarea de usturoi ar putea ajuta la starea dumneavoastră.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu