25 octombrie 2016

5 Alimente Orice Dietetician Ar Recomanda Pentru Pierdere În Greutate


Această listă include cinci alimente pe care multi dieteticieni, nutritionisti si antrenori de sanatate recomanda pentru a ajuta cu pierderea in greutate. În cazul în care acestea nu sunt deja in dieta ta, ar putea fi înțelept să iei în considerare adăugarea lor.
Consumand aceste alimente zilnic (sau in mod regulat pe tot parcursul săptămânii), combinate cu exerciții fizice vă vor pune pe pista pierderii în greutate !

1. Legume cu frunze verde închis
Acestea includ varza, spanac, bok choy, rucola și multe altele. Le poti mânca crude, le poti amesteca cu alte legume pentru un sote, sau poti chiar reinventa tortilla folosind frunzele ca o folie!
Legumele verzi inchis sunt pline de fibre, componenta care te va face sa te simti mai plin pentru perioade mai lungi de timp. Spanacul contine concentratii de acid folic deosebit de mari, care ajuta la mentinerea inimii sanatoase! Kale în mod specific este plin de izotiocianați, care cresc capacitatea organismului de a detoxifia. Are cantitati mari de vitamina A si fibre, toate acestea fiind necesare pentru pierderea in greutate.

2. Seminte
Știu că nu ești o pasăre, dar asta nu înseamnă că produsele alimentare, cum ar fi semintele de chia, semințele de in, semințele de susan și semințele de dovleac nu vă pot da un impuls nutrițional. Acestea sunt o mare sursă de proteine, au o multime de acizi grași omega-3, vitamine și substanțe nutritive. Gustarile sub forma de semințe, sunt o modalitate foarte bună de a stopa foamea, deoarece sunt un o alternativa sănătoasa, portabila si usor de consumat de carbohidrati.



3. Avocado
Conținutul caloric al fructele de avocado te-ar putea speria, dar acest fruct gustos are 10-15 grame de fibre in doar o lingura. Adică, mâncand un avocado si vei ramane plin pentru mai mult. Avocado, de asemenea, are cantități mari de potasiu și acid folic!
Uita de vechile moduri de gândire despre grăsimi. Creierul si corpurile noastre au nevoie de o cantitate durabilă de grăsimi sănătoase (mono și polinesaturate) și le puteți obține foarte usor incluzand acest aliment cremos in dieta ta.

4. Ouă
Consumand oua va scade probabilitatea de a face alegeri alimentare proaste, deoarece ouale au proteine de înaltă calitate și grăsimi sănătoase. Albușul de ou, în special, este bogat în seleniu mineral, care sustine tiroida in arderea grasimilor. Ouăle sunt de asemenea bogate in vitamina B2, care este important în metabolizarea grăsimilor. Nu vă faceți griji cu privire la conținutul de colesterol din ouă. Cercetarile au aratat ca valoarea colesterolului din oua nu este numai mai mic decât ne-am gândit odată, dar de asemenea, nu este un factor care contribuie la boli de inima.



5. Grapefruit
O dieta bogata in zaharuri procesate și rafinate este într-adevăr rea pentru tine. O dieta bogata in fructe intregi este minunata. Fructele care sunt bogate in fibre vor avea un indice glicemic mai mic, iar exemplul perfect al unei astfel de fruct este grapefruitul. Exista o corelatie pozitiva intre conumul de grapefruit si pierderea in greutate. In plus, grapefruitul produce stabilizarea zahărului din sânge și are antioxidanti, fiind unul dintre cele mai bune alimente pentru a vă ajuta să piardeti în greutate




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu